Catering Bryllup

Catering Bryllup – Grillsjefen skaper topp stemning

Catering Bryllup

Bryllup er en stor begivenhet der vi som Grillsjefer står for en viktig del av opplevelsen. Vår filosofi er åpen og behjelpelig – vi er rett og slett en del av bryllupet, der vi prater med gjester, deler våre beste tips og sprer matglede til alle rundt oss.

Avhengig av omgivelser finner vi sammen med dere den beste løsningen for bryllupet – enten det er en femretters meny, eller røff mat servert rett fra grillen.

Eksempel på gjennomføring ved catering bryllup

Grillsjefen sørger for catering i bryllup

Typisk oppsett med to grillsjefer, griller og grillbuffet

Vi kommer med et par grillkokker til deres festlokaler i god tid før gjestene ankommer. Her rigger vi opp vårt grilltelt, store kullgriller og forbereder en flott grillbuffet. Når gjestene er på plass begynner vi grillingen, og sprer god grillukt. Underveis prater vi med gjester og viser frem hva vi gjør.

Når alle er til bords og det er tid for mat, presenterer en av grillkokkene menyen og ønsker velbekomme. Fremme ved grillbuffeten trancherer våre grillkokker kjøtt og serverer på hver enkelt gjest sin tallerken. Underveis snakker vi med alle gjestene, og avslører våre beste grilltriks. Etter to til tre runder med mat når alle gjestene er mette og fornøyde, begynner vi å rigge ned buffeten og overlater festen til dere.

Trenger dere hjelp til rydding underveis, servering, kaffe ol. er vi selvsagt behjelpelige med dette.

Vår Grillbuffet er det absolutt mest populære valget. Denne koster 649,- per person, og inkludert i prisen er alt beskrevet over: levering, grillbuffet, serveringsutstyr, grillkokker og rydding av buffet.

Dersom dere trenger bestikk, tallerkener, bord, servitører eller annet praktisk kan alt dette gå gjennom oss, slik at dere ikke trenger å tenke på mer enn nødvendig. Vi hjelper dere uten kostnad med å bestille utstyr av andre leverandører.

Kontakt oss gjerne for å diskutere mulighetene for deres bryllup.

Helgrillet entrecote med urter og hvitløk

Helgrillet entrecote er nydelig mat, og passer utmerket i bryllup

Porchetta - Grillsjefens signaturrett

Grillsjefens signaturrett, Porchetta – helgrillet og rullet tynnribbe

Grillsjefen i Steinar Albrigtsens bryllup

Grillsjefen serverte vår klassiske grillbuffet i Steinar Albrigtsen bryllup

Grillsjefen-teamet på kjøkkenet i Mathallen. F.v. Espen, Petter og Pål.

Grillsjefen-teamet på kjøkkenet i Mathallen.