Catering Oslo

catering_oslo

Grillsjefen leverer full pakke med de beste råvarene i Oslo og omegn. Grillkokker er alltid inkludert.Catering oslo. Grillsjefen leverer full pakke med de beste råvarene. 

Catering Oslo. Vi hjelper deg med de gode matopplevelsene – uansett anledning. Vi stiller opp med griller, god mat og godt humør – alle i rikelige mengder.

Vi har god erfaring med ulike arrangementer, og hjelper deg gjerne med alt fra bestikk til valg av lokale. Vi i Grillsjefen ønsker å skape god stemning i selskapet ved å levere en fantastisk matopplevelse og dele våre oppskrifter og tips til gjestene.

Ønsker du en litt annerledes matopplevelse, kan vi ut i fra deres ønsker for eksempel servere helgrillet lam, lage en genuin hamburgerbuffet eller begynne kvelden med et grillkurs med godt drikke og topp stemning.

Grillsjefen benytter seg alltid av de beste råvarene. Våre leverandører er lokalisert i Oslo, og gir oss best kvalitet på alt fra grønnsaker til kjøtt.

Vi spesialiserer oss på å levere full pakke. Ved bestilling av mat fra oss vil alltid levering, kokker, griller og komplett meny være inkludert i prisen. 

Når grillen er tent er Grillsjefene i sitt ess – uavhengig av årstid, temperatur eller landsdel. Ta kontakt for Catering Oslo.

For en prat om ditt arrangement, ta gjerne kontakt.