Grill Catering

Grill Catering – Grillsjefens spesialitet

Grill catering er det som startet vårt selskap. Store kullgriller, grilltelt og blide grillkokker med åpne flammer og store kjøttstykker. Vi ønsker gjerne å skape stemning når vi lager mat ute på oppdrag, og heldigvis løser dette seg veldig greit så fort vi tenner grillene.

Vi har mange ulike konsepter som passer ved grill catering. Felles for alle er at full pakke er inkludert i prisen. Full pakke består av levering, grillkokk, griller, grillmat, serveringsutstyr og opprydding av grillbuffet.

Her er en kjapp gjennomgang av våre pakker:

Grill catering PorchettaGrillsjefens Grillbuffet – Dette er vår klassiske pakke som består av grillet okse, svin, fugl og fisk. Menyen serveres med deilig tilbehør på buffet. En av våre kokker griller alt kjøtt på stedet hos dere, og trancherer underveis slik at alle får nygrillet kjøtt. Denne pakken er en full middag der gjestene forsyner seg flere ganger over lenger tid. Dette gjør grillbuffeten til en sentral del av ethvert arrangement. Vårt absolutt mest populære valg!

 

Grill catering PølsefestGrillsjefens Gourmetpølsemeny – Vi kjøper kun pølser fra vår trofaste leverandør i Oslo som kan skilte med opptil flere NM-gull i pølsemaking. Variantene vi tilbyr er blant annet røkt Bratwurst, chilipølser, karvepølser og hvitløkpølser. Disse grilles voer glødende kull hos dere, og serveres med en omfattende tilbehørspakke bestående av blant annet: karamellisert løk, gorgonzola, syltet rødløk, jalapenos, sprøstekt løk og et utvalg dressinger og sauser. Gjestene velger selv hvilket tilbehør han eller hun ønsker.

 

Grill catering hamburgerGrillsjefens Hamburgermeny – Kulturen med skikkelige hamburgere har endelig kommet til Norge. Disse er laget av grovkvernet biffkjøtt, og behandles derfor akkurat som som en biff. Kjøttet grilles medium med en kullgrill og serveres med en buffet av tilbehør bestående av blant annet gorgonzola, tomat, salat, jalapenos og karamellisert løk. Gjestene velger selv tilbehør, og en Grillsjef spesiallager burgeren på bestilling.

 

Kontakt Grillsjefen